Aprendere Skolor medverkar på Aktiespararnas Aktiedag i Stockholm den 7 september

Publicerat den 6 september 2021

Friskolekoncernen Aprendere Skolor genomför nu en nyemission på First North Growth för att fortsätta sin framgångsrika tillväxtresa i accelererad takt. På Aktiedagen kommer VD Lars Tunberg att presentera hur bolagets verksamhet ser ut idag, samt ge ett framtidsperspektiv.

Den 7 september kl. 15:00 medverkar Aprendere Skolor på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen Stockholm. Lars Tunberg kommer att presentera Aprendere och svara på frågor om bolaget.

Vi bjuder in dig som är journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa frågor till Lars Tunberg genom att skicka ett sms till
079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

När: 7 september kl. 15:00
Var: www.aktiespararna.se/tv/live

Om bolaget

Aprendere Skolor bedriver totalt elva verksamheter inom grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola och HVB-hem. Företaget grundades år 2008 i samband med att grundskolan Skolgrunden förvärvades. Fler skolor har sedan successivt startats från grunden eller förvärvats.

Aprendere har för närvarande cirka 900 elever och 240 medarbetare. Merparten av skolorna är belägna i Stockholms län med omnejd, men verksamhet finns även i bl a Anderstorp och Falköping.

KONTAKTUPPGIFTER
Besöksadress: Triewaldsgränd 2, 2 tr, 111 29 Stockholm
Postadress: Aprendere skolor, Box 2182, 103 15 Stockholm
Telefonnummer: 08 – 400 289 00
E-post: info@aprendereskolor.se