Aprendere Skolor förstärker organisationen med Martin Blomqvist som biträdande Skolchef.

Publicerat den 17 mars 2023

Martin Blomqvist har utsetts till biträdande Skolchef för Aprendere Skolor AB. Martin har de senaste åren arbetat på SiS ungdomshem Rebecka som rektor på Björkaskolan. Han tillträder tjänsten den 22 maj 2023

Martin har tidigare arbetat i flera år som både lärare, biträdande rektor och rektor på Värmdö Tekniska Gymnasium som ingår i Aprendere Skolor. Att han nu väljer att komma tillbaka och arbeta tillsammans med oss centralt i skolutvecklingsfrågor känns oerhört roligt och tryggt, säger Anne Söderström, skolchef på Aprendere skolor.

Det ska bli roligt att komma tillbaka till Aprendere igen som jag upplever är på en spännande utvecklingsresa och inte minst att få jobba tillsammans med Anne igen, som tidigare har varit min närmaste chef i flera år, säger Martin Blomqvist.

I den takt vi växer och blir fler elever och fler skolenheter vill vi stärka upp organisationen och säkra arbetet med skolutveckling, elevhälsa och vårt kvalitetsarbete, säger Claudia Lindström, vd på Aprendere Skolor.

Vi är mycket glada över att Martin väljer att komma tillbaka till Aprendere och ser fram emot vårt gemensamma arbete framåt.